Kombi selidbe i prevoz

петак, 20. јун 2014.

Najjeftinije selidbe i kombi prevoz

Najjeftinije selidbe su one koje uradite sami, ako imate kombi prevoz ili možete da se snađete za njega onda možete da prođete džaba. Ako radite negde u nekoj firmi možda možete da dobijete za popodne kombi da prevezete svoje stvari. Naravno sve zavisi koliko imate svojih stvari, koliko vam je velika porodica. Selidbe su uvek težak teret i obaveza koja treba da se odradi. Ako je to srećni trenutak kada se prvi put selite u nešto svoje, konačno ste sebi obezbedili krov nad glavom onda vam i ta selidba neće teško pasti.
Pričali smo o jeftinoj varijanti selidbe. Odete negde kod marketa i prodavnica i skupljate kartonske kutije. Svaki dan pakujete stvari i to onim redosledom, prvo najmanje važne stvari. Ako je novo odredište slobodno prenosite ih polako. Eto za sada troškovi 0 dinara. I tako svaki dan, ali šta kada e dođe do krupnog nameštaja. Sada vam treba kombi prevoz, predlog je već bio da se raspitate u svojoj firmi da ga pozajmite za jedno popodne, ili iznajmite kombi za vozačem. Tako možete proći jeftinije nego da angažujete ekipu za selidbe.

VAŽNA NAPOMENA: KO se jednom ovako selio zna šta su muke, pa će sigurno sada angažovati profesionalce za selidbe. Naravno nikada ne možete znati šta je bolje dok ne probate obe varijante, ali razmislite šta je prioritet novac ili sačuvati svoje nerve.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.